7/12/11

Ξαφνικό μπουρίνι

Σκοτείνιασαν αμέσως τα πάντα, θυελλώδεις ριπές να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή τη παρουσία τους, μπουμπουνητά και αρκετό χαλάζι στο Μαρούσι και τις γύρω περιοχές. 4 ενδεικτικές φωτογραφίες τη στιγμή της "εισβολής", ακολουθούν:





O χάρτης που δείχνει το μέτωπο που μας επηρεάζει σήμερα:




6 σχόλια:

traik97 είπε...

αστα να πανε φιλε μου...τουλαχιστον επιτελους ειδαμε βροχη...εγω που μενω νεα ιωνια παντως εδω εριξε φοβερη βροχη,εστω και ας κρατησε για 5-10 λεπτα

Αντί-Συμβατικ0ς είπε...

Από ότι φαίνεται και από άλλες αναφορές, υπήρχε μία γραμμή φαινομένων από βορειοδυτικά προς ανατολικά στο ύψος του Αμαρουσίου, Βριλλησίων, Ν.Ιωνίας, κ.λπ. Ελπίζω να μην χρειαστεί να πούμε "και του χρόνου". Το 3ο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου να φέρει καιρικά δώρα, καθώς ως τότε, φαίνεται να έχει χαθεί το παιχνίδι.

John Kalantzis είπε...

Άψογες οι φωτογραφίες σου!
Και εδώ είχαμε ανάλογα φαινόμενα με έντονη καταιγίδα που δεν κράτησε όμως πολύ!..

Μeteojohn-Loutraki
(Γιάννης Καλαντζής-Λουτράκι)

www.meteojohn71.blogspot.com

Αντί-Συμβατικ0ς είπε...

Να είσαι καλά Γιάννη, βιαστικές οι φωτογραφίες μου, με εγκατέλειψε η μπαταρία της μηχανής (λογικό... έχει μήνες να χρησιμοποιηθεί λόγω βαρετοκαιρίας). Από ότι έχω δει στο blog σου, έχεις πανέμορφες φωτογραφίες!!

John Kalantzis είπε...

Σε πρόσθεσα στην πλευρική μπάρα του ιστολογίου μου στα "Ιστολόγια που παρακολουθώ" για να ενημερώνομαι αυτόματα για κάθε νέα σου ανάρτηση.
Καλημέρα από Λουτράκι

Αντί-Συμβατικ0ς είπε...

Και γω το ίδιο Γιάννη! Καλή σου μέρα!!!