6/1/02

Ιστορικός Χιονιάς στην Αθήνα!

Τελευταία ανανέωση: 14.01.2020

Μετά απο 10 χρόνια απο εκείνο το Ιστορικό 1992 με τις συνεχείς χιονοπτώσεις και χιονοστρώσεις στην Αθηνα, ηρθε ενας σοβαρός χιονιάς στην Πρωτεύουσα με σοβαρή χιονόστρωση. Χιονοπτώσεις βλεπαμε μεσα σε αυτά τα χρόνια (1993-2001) αλλα ηταν ελάχιστες και κυρίως χωρίς αξιόλογη χιονόστρωση!

Εδώ, κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες απο το κέντρο της Αθήνας, οι οποίες αναρτήθηκαν απο το δικτυακό τόπο in.gr εκείνες τις ημέρες. (Αφιέρωμα στο link: http://archive.in.gr/news/snow2002/, το οποίο πλέον είναι ανενεργό και δεν γνωρίζω τι απέγιναν οι φωτογραφίες τους, ωστόσο το βάζω εδώ ως αναφορά).

Οι φωτογραφίες, όπως μου έχουν αναφέρει όσοι ήταν εδώ, είναι από 5/1, ενώ 6/1 είχε λίγο περισσότερο από αυτό στις φωτογραφίες.

Βουλή


Σύνταγμα


Πανεπιστημίου


Θέα απο Πανεπιστημίου προς Λυκαβηττό


Χιονόπτωση στη Πανεπιστημίου


Πλ. Κλαυθμώνος


Ακολουθεί ένα βίντεο από τη ΝΕΤ με πλάνα από τη σφοδρή χιονόπτωση στην Αθήνα το 2002 ενώ ταυτόχρονα ο παρουσιαστής μιλά με τον αείμνηστο Ανδρέα Λαζάνη. Το βίντεο έχει ανεβάσει στο youtube ο Σωτήρης Παπαηλιόπουλος (πηγή: http://www.youtube.com/watch?v=OI8wwABvhtI)=======================================================

Ακολουθούν εικόνες του χιονιά του 2002 από το Αλιβέρι Ευβοίας. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Σαγιάκο για τις φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: